Description
Ingrediëntenlijst: water, mozzarella kaas 21% (melk), tomatenpuree 21%, maiszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, rijstzetmeel, maismeel, glucosestroop, gist, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, gejodeerd zout, extra vierge olijfolie 0,9%, zonnebloemolie, appel vezels, dextrose, sojaeiwit, oregano, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, citroenzuur.
Allergeneninformatie:
Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig | Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig |
---|---|---|---|
Gluten | x | Sesamzaad | x |
Eieren | x | Selderij | x |
Melk | v | Schaaldieren | x |
Pinda's | x | Weekdieren | x |
Soja | v | Lupine | x |
Noten | x | Vis | x |
Mosterd | x | Zwaveldioxide en sulfiet | x |
Voedingswaarde:
Voedingswaarde | per 100 g | per 1 mini pizza (700g) |
---|---|---|
Energetische waarde: | 248 Kcal | 173 Kcal |
Vetten: | 5,3 g | 3,7 g |
Waarvan verzadigde vetzuren: | 2,6 g | 1,8 g |
Koolhydraten: | 43 g | 30 g |
Waarvan suikers: | 1,9 g | 1,3 g |
Vezels: | 3,4 g | 2,4 g |
Eiwitten: | 5,3 g | 3,7 g |
Zout: | 1,5 g | 1,05 g |
Inhoud:
280 (4×70) g.
Bewaarvoorschriften:
ºC | Dagen |
---|---|
+3ºC | 1 |
-6ºC | 7 |
-12ºC | 30 |
-18ºC | Zie houdbaarheidsdatum |
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies:
Ontdooien: 10 min.
In een voorverwarmde oven op 220ºC in 5-6 minuten afbakken.
Reviews
There are no reviews yet.