Description
Ingrediëntenlijst: plantaardig margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; aroma), water, rijstzetmeel, maiszetmeel, rijstmeel, cichoreivezel, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel; dextrose, zonnebloemolie, soja-eiwit, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, aardappelvlokken, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat.
Allergeneninformatie:
Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig | Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig |
---|---|---|---|
Gluten | x | Sesamzaad | x |
Eieren | x | Selderij | x |
Melk | x | Schaaldieren | x |
Pinda's | x | Weekdieren | x |
Soja | v | Lupine | x |
Noten | x | Vis | x |
Mosterd | x | Zwaveldioxide en sulfiet | x |
Voedingswaarde:
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energetische waarde: | 391 Kcal |
Vetten: | 28 g |
Waarvan verzadigde vetzuren: | 13 g |
Koolhydraten: | 30 g |
Waarvan suikers: | 2,1 g |
Vezels: | 4,8 g |
Eiwitten: | 2,3 g |
Zout: | 0,95 g |
Inhoud:
250 g.
Bewaarvoorschriften:
ºC | Dagen |
---|---|
+3ºC | 1 |
-6ºC | 7 |
-12ºC | 30 |
-18ºC | Zie houdbaarheidsdatum |
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies:
Ontdooien: het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien of 50 min in de magnetron bij 160W.
Het bakken van pizza en gebak in een voorverwarmde oven op 210ºC in 10-12 min.
Het bakken van strudel in een voorverwarmde oven op 180ºC in 25-28 min.
Reviews
There are no reviews yet.