Schar – Bladerdeeg

4,99 inc. BTW

Gluten- en lactosevrije diepgevroren bladerdeeg.

Category: Merk:

Description

Ingrediëntenlijst: plantaardig margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; aroma), water, rijstzetmeel, maiszetmeel, rijstmeel, cichoreivezel, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel; dextrose, zonnebloemolie, soja-eiwit, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, aardappelvlokken, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat.

 

Allergeneninformatie:

Allergenenv = aanwezig
x = niet aanwezig
Allergenenv = aanwezig
x = niet aanwezig
GlutenxSesamzaadx
EierenxSelderijx
MelkxSchaaldierenx
Pinda'sxWeekdierenx
SojavLupinex
NotenxVisx
MosterdxZwaveldioxide en sulfietx

 

 Voedingswaarde:

Voedingswaardeper 100 g
Energetische waarde:391 Kcal
Vetten:28 g
Waarvan verzadigde vetzuren:13 g
Koolhydraten:30 g
Waarvan suikers:2,1 g
Vezels: 4,8 g
Eiwitten:2,3 g
Zout:0,95 g

 

Inhoud:

250 g.

 

Bewaarvoorschriften:

ºCDagen
+3ºC1
-6ºC7
-12ºC30
-18ºCZie houdbaarheidsdatum

Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

 

Bereidingsadvies:

Ontdooien: het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien of 50 min in de magnetron bij 160W.

Het bakken van pizza en gebak in een voorverwarmde oven op 210ºC in 10-12 min.

Het bakken van strudel in een voorverwarmde oven op 180ºC in 25-28 min.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.